SPORTS STAR

Prva specijalizovana radnja u Crnoj Gori za prodaju trikoa/dresova, obuće (baletskih papuča, baletanki, nazuvica, cipela za ples…) i prateće opreme (suknjice, helanke, šorcevi, detalja za kosu…) za balet, ples, ritmičku i sportsku gimnastiku.

Trikoi bez suknjice, kao i veći dio prateće opreme se mogu nositi i u svakodnevnim odjevnim kombinacijama.

Potrudili smo se da zadovoljimo ukuse svih što većim izborom brendova/proizvođača: Promis, NTS Dancewear, Grishko, Bloch, Sansha, Capezio, Katz…

Naša priča

Sa željom da ljubiteljima baleta, plesa, ritmičke i sportske gimnastike (posebno djeci a i odraslima, amaterima i profesionalcima) u Crnoj Gori obezbjedimo kupovinu kvalitetne i pristupačne garderobe,  kao i odjeće i obuće renomiranih svjetskih marki,  2019. godine u Podgorici otvorili smo specijalizovanu radnju, prvu takve vrste u našoj zemlji.

Radnja je zamišljena kao savršen kutak u kome će uživati najmlađi (a i odrasli), a web shop kao njena digitalnu kopija, tako da gdje god se nalazili, imate potpuni uvid u sadržaj naše ponude, kao i mogućnost da na jednostavan način izvršite kupovinu vaših omiljenih proizvoda.