Isporuka

Dostava robe poručene na webshop-u www.sportsstar.me se vrši isključivo na teritoriji Crne Gore.

Dostava je besplatna (na teret prodavca) na teritoriji Crne Gore, a dostavu vrši Pošta Crne Gore.

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku 5-7 radnih dana. Roba koja se poruči do 17h radnim danima ponedeljak-petak, priprema se i predaje na Poštu sledećeg radnog dana do 11h. Roba koja se poruči vikendom (subota i nedelja) ili praznikom priprema se u prvi naredni radni dan i šalje na Poštu sledeći dan do 11h . Kupcu će mejlom biti poslata potvrda o prijemu pošiljke od strane Pošte. Pošta robu isporučuje dan ili dva nakon prijema robe (bez u dane vikenda i praznika).

Prije predaje poručene robe Pošti, naši zaposleni detaljno će je provjeriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprječava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.

 

Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, gruba pogreška u veličini, is l. ) bićemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja.